OVER RISPENS ZITMAAIERS

Een bedrijf richt je alleen op als je écht plezier hebt in je vak en anderen graag goed van dienst bent. Zo ook de mannen van Rispens zitmaaiers.

GEBROEDERS RISPENS

Familiebedrijf Tuintechniek Winsum bestaat sinds 2011 en is opgericht door twee broers, Alfred en Michel. Ondernemers met een voorliefde voor tuinmachines en bijbehorend gereedschap. We hebben eigenlijk maar 1 doel: jou helpen aan de juiste tuinmachine of het juiste gereedschap. Dit lukt alleen met een ruim assortiment in tuin-, park- en straatwerk producten en daarnaast het beste advies. Voldoende vakkennis staat daarom hoog bij ons in het vaandel! Met een bak aan ervaring en daarnaast een gezonde dosis plezier in het vak kunnen we nét dat beetje extra voor je betekenen. Ook streven we ernaar zowel prijstechnisch als kwalitatief toonaangevend te zijn in deze sector. Om die reden hebben we al veel vaste klanten en zijn we uitgegroeid tot een landelijk werkend bedrijf.

Showroom

Kom langs bij onze showroom!

Ben je op zoek naar een specifiek product en heb je na enig online speurwerk al iets op het oog? Kom dan even bij ons langs en bekijk welke modellen in onze showroom staan. Dan kun je het product goed bekijken, horen en voelen. Bovendien denken we graag met je mee; wie weet hebben we zelfs een beter alternatief voor je!

Service en onderhoud

Heb je een product bij ons besteld en mankeert er iets aan? Kom dan altijd langs bij onze eigen werkplaats of neem contact met ons op. Voor service en onderhoud kun je namelijk ook bij ons terecht.

Het team

Michel en Alfred Rispens

Eigenaren

Marjolein Terpstra

Medewerker

Harmen poort

Medewerker